За нас

ISG – INTERNATIONAL REAL ESTATE е агенция, специализирана в консултантската и посредническа дейност, при проучването и осъществяването на сделки с недвижими имоти на българския и световен пазар. 

Услугите, които предлагаме са свързани с консултации и посредничество при закупуване, продажба, отдаване под наем и наемане на недвижима собственост, проучвания и анализи на пазара за недвижими имоти, съдействие и консултации относно жилищно кредитиране, правни услуги, изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба, договори за наеми, нотариални актове и др., управление на недвижима собственост, финализиране на сделка за избран обект , както в България, така и в Гърция, Италия, Испания и други държави.

Агенцията разполага с богата база данни, която се актуализира ежедневно. Фирмата работи с екип от добре подготвени и квалифицирани специалисти, които Ви гарантират коректност и професионализъм при продажба, закупуване, наемане или отдаване под наем на Вашия недвижим имот. Основните принципи, към които се придържа фирмата са индивидуалният подход и защитата на интересите на нашите клиенти, което е в основата на доверието към нас като коректен и надежден партньор. IS GROUP - INTERNATIONAL REAL ESTATE поддържа контакт с много от най-големите фирми за недвижими имоти по цялото земно кълбо, което гарантира на клиентите актуална информация за едни от най-добрите оферти на пазара. Основните принципи към които се придържа фирмата, са индивидуалният подход и защитата на интересите на нашите клиенти, което е в основата на доверието към нас като коректен и надежден партньор !

Доверете ни се и ние ще направим най-доброто за Вас !!!!

Галерия


Logo footer

ISG - INTERNATIONAL
Агенция за Недвижими Имоти
BG - 2600 Дупница, България
+359 892 72 44 22
+359 892 97 77 44
office@isgroup-bg.com
Върни се в началото